Een nieuw ontwerp voor de Sigger School

Gemaakt
September 20, 2021
Laatste update
October 8, 2021
Auteur
Robbert van Empel
Onderwerp
Website
Samenvatting
Voordat je een website laat bouwen of maken, ga je eerst een wireframe maken. Hierdoor verklein je de kans dat de school ontevreden is over de website en zorg je ervoor dat iedereen gelukkig is. Wil je zien hoe een ontwerp gemaakt wordt? Check dan de blog van websitebouwer Robbert van Empel.

Hoe ontwerp je een website?

In dit filmpje hieronder zie je hoe ik de homepagina van een fictieve school heb ontworpen. Het maken van een ontwerp (of design) zorgt ervoor dat iedereen tevreden is over hoe alles eruit ziet. Hoe jammer zou het zijn als de website voor je school is gemaakt en je niet tevreden bent. Zorg er als school dus voor dat je eerst duidelijk hebt, hoe het eruit ziet en waarom de ontwerpen heeft gekozen voor dit ontwerp.

Het uiteindelijke ontwerp

In afbeelding hieronder kun je zien hoe het ontwerp uiteindelijk is geworden. Mocht je het in meer detail willen bekijken? Klik dan hier om het te downloaden.

Een wireframe

Wil je weten welke stap je moet doorlopen voordat je begint aan een ontwerp? Bekijk dan hier hoe ik de wireframe heb gemaakt.

Heb je een ontwerp nodig?

Dan mag je me altijd een email sturen. Ik vind het ook altijd leuk om contact met je te maken via LinkedIn, dus stuur me vooral een connectieverzoek.